12 Eylül 2012 Çarşamba

Doğtaş bebek odası

Doğtaş mobilya ürünleri Sektörde kırk yıl boyunca var olarak oluşan büyük deneyimini, günümüzün ileri teknolojisi ile donatılmış üretim tesisleri, araştırma geliştirme için yapılan özel yatırımlarla birleştirerek, mobilya üretim sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Doğtaş, 2011 yılı içerisinde yaptığı yeni bir atılım ile tasarımlarını bu işin ustalarına bırakma kararı almıştır.

Doğtaş mobilya ürünlerinin tasarımları moda dünyasının en ünlü isimlerinin sağladığı katkılarla özel moda trendlerine dönüşmüş, uzun yıllara dayanan büyük birikimin çağa ayak uyduran en yeni tasarım ürünlerinin ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Geniş ürün yelpazesi ile hizmet vermekte olan firma, tasarım harikası Doğtaş kitaplık modelleri benzersiz dizaynlarıyla dünyanın birçok ülkesine satılan ürün çeşitlerinden biridir.

Çeşitli geometrik şekillerin, tasarımın ustaları elinde fonksiyonel mobilyalara dönüşmesinin örneklerinden biri olan Doğtaş kitaplık modelleri, zengin ürün gamının örneklerinden biri. Doğtaş bebek odası takımları tasarımın en üst aşamasının simgeleri olarak, tüketicilerimizin beğenisini kazanmış ürünlerden biridir.

 Doğtaş kitaplık modelleri, firmanın tasarım konusunda yaptığı atılımının en güzel örneklerinden biri olarak tüketicilerinin beğenisini kazanmış ürün çeşitlerinden biridir.2011 Yılında Mobilya sektöründe faaliyet gösteren en beğenilen firma ödülünü kazanan şirketimiz, modern çağa uyumlu olarak modern ve yeni bir anlayış sergileyerek, öncü atılımlarına devam etmektedir. Araştırma ve geliştirme konusuna özel bir önem veren ve bu doğrultuda yaptığı yatırımları sürekli olarak arttıran firmamız, müşteri memnuniyeti doğrultusunda tasarımlarını geliştirmeye devam etmektedir.

Doğtaş bebek odası takımları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder